Informativni skup o implementaciji Strategije obuke za JLS
 

Sarajevo, 22. decembar - Agencija za državnu službu Federacije Bosne i Hercegovine (ADS FBiH) - u okviru Sistema obuke za jedinice lokalne samouprave (JLS) - organizira informativni skup koji će se održati u Sarajevu 28. decembra u hotelu „Hollywood" na Ilidži.

Dnevni red informativnog skupa možete pogledati i/ili preuzeti ovdje.

Svrha sastanka je predstavljanje aktivnosti u implementaciji Strategije obuke za JLS u Federaciji BiH 2016-2020, analitički osvrt na primjenu Modela finansijske održivosti u 2016. godini te Plan rada i aktivnosti Sistema obuke za 2017. godinu.

Uzimajući u obzir da je u proteklom periodu uloženo dosta napora u procesu uspostave Sistema obuke za jedinice lokalne samouprave u Federaciji Bosne i Hercegovine, ovaj planirani skup ima za cilj da kroz otvorenu diskusiju iznjedri zaključke koji bi mogli doprinijeti daljem unapređenju Sistema.

Ciljnu skupinu čine gradonačelnici i načelnici te kontakt osobe za obuku iz JLS.

Za učesnike koji dolaze iz udaljenih mjesta (preko 100 km) osigurano je noćenje (27.decembar), te je prilikom prijave neophodno da navedete i mjesto iz kojega dolazite.
Prijava za skup treba sadržavati: ime i prezime učesnika, radno mjesto, kontak telefon i potreba noćenja. Prijave slati na e-mail obuka@adsfbih.gov.ba

Za sva dodatna pitanja ostajemo na raspolaganju putem telefona 033/251-757.

 

 
 
Copyright © 2008-2011 NEX Studio. All rights reserved.